Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Αντώνης Αντωνιάδης μίλησε στο sportdog για τον Μάρκους Μπεργκ, την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και τον Πόνσε!
| 2019-04-14 13:30:00

"Καλός για ΠΑΟΚ ο Πόνσε - Πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό με Μπεργκ - Αν είχε τον Καρέλη..."!

του Γιώργου Κτενά
"Καλός για ΠΑΟΚ ο Πόνσε - Πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό με Μπεργκ - Αν είχε τον Καρέλη..."!

Ο μεγάλος Αντώνης Αντωνιάδης "σκοράρει" στο sportdog.

 

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Αντώνης Αντωνιάδης μίλησε στο sportdog για τον Μάρκους Μπεργκ, τον ΠΑΟΚ και τον Πόνσε!

Την καλύτερη ανάλυση έκανε στο sportdog ο Αντώνης Αντωνιάδης για τους επιθετικούς που "παίζουν" στο ρεπορτάζ για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Ο παλαίμαχος άσος έχει φορτώσει με αμέτρητα γκολ τις αντίπαλες εστίες και γνωρίζει όσο ελάχιστοι στην Ελλάδα την τέχνη του σκοραρίσματος. Με αποτέλεσμα η άποψή του να έχει την ίδια βαρύνουσα σημασία είτε αναφερόμαστε στο σενάριο που θέλει τον Καρέλη να επιστρέφει στον Παναθηναϊκό είτε σε εκείνο που συνδέει τον Πόνσε με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό με τον Μάρκους Μπεργκ.

Διαβάστε αναλυτικά τι μας είπε, για να μάθετε όλα τα μυστικά της θέσης και πώς θα πρέπει να την αντιμετωπίζουμε, από τον καλύτερο στο είδος του.



Κύριε Αντωνιάδη, υπάρχει σενάριο που θέλει τον Πόνσε να ενδιαφέρει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Ποια είναι η άποψη που έχετε για τον Αργεντινό επιθετικό; Θα μπορούσε να είναι χρήσιμος στον ΠΑΟΚ, σε σεζόν μάλιστα που μπορεί να έχει υποχρεώσεις ακόμα και στο Τσάμπιονς Λιγκ;

"Οι εντυπώσεις που έχω αποκομίσει για εκείνον από την πρώτη του χρονιά με τη φανέλα της ΑΕΚ, είναι πολύ καλές. Αλλά θα πρέπει να τον δω έναν χρόνο ακόμα για να φτάσω σε ασφαλή συμπεράσματα. Να δω αν έχει την εξέλιξη που πρέπει ή αν είναι στάσιμος. Αν έχει ανοδική τάση στην αποτελεσματικότητα και τις κινήσεις. Σε μια τέτοια περίπτωση θα πρόκειται για έναν πολύ χρήσιμο επιθετικό. Σέντερ φορ σημαίνει γκολ, είναι ταυτισμένος με το γκολ.Πάντως θα προτιμούσα τον Μπεργκ στον ΠΑΟΚ, παρά τον Πόνσε".

Το όνομα του Μάρκους Μπεργκ συνδέθηκε ξανά με τον Ολυμπιακό όμως.

"Σε όποια ομάδα κι αν πάει ο Μπεργκ, η ομάδα του θα ωφεληθεί τα μέγιστα. Πρόκειται για κλασικό επιθετικό, με ευχέρεια στο σκοράρισμα και με καλή τεχνική κατάρτιση. Βέβαια παίζει μεγάλο ρόλο και η ηλικία, αλλά ένας επιθετικός είτε είναι 29 ετών είτε 32-33, είναι το ίδιο πράγμα. Ξέρει πότε να τρέξει και προς τα πού, για να βάλει γκολ".

Υπάρχει ως θέμα ποδοσφαιρικής συζήτησης το τι θα μπορούσε να είχε κάνει φέτος ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα, αν διέθετε έναν επιθετικό όπως ο Μπεργκ.  

"Με τη δημιουργία που είχε φέτος ο Ολυμπιακός, με έναν πολύ καλό Φορτούνη που φέτος κάνει την καλύτερη χρονιά του (κατάλαβε ότι πρέπει να τρέξει και να μην λέει πολλά λόγια κ.λπ.), αν είχε τον Μπεργκ θα είχε κερδίσει το πρωτάθλημα. Πρώτα-πρώτα δεν θα έχανε από τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. Θα μπορούσε με τις φάσεις που παράγει ο Ολυμπιακός, να είχε ξεπεράσει τα 25 γκολ φέτος ο Μπεργκ. Αλλά έχει κακή τακτική ο Ολυμπιακός, παίρνει κάθε χρόνο 15-16 καινούργιους παίκτες. Μέχρι να συνηθίσει ο ένας τον άλλον, πάει ο πρώτος γύρος".

Τέλος, φαίνεται να υπάρχει θέμα με τον Καρέλη και πιθανή επιστροφή του στον Παναθηναϊκό. Πώς σας φαίνεται αυτό το σενάριο;

"Σε αυτόν τον Παναθηναϊκό θα ήταν χρήσιμος. Θα βοηθούσε πολύ. Αλλά τον έδιωξαν κακήν κακώς, όπως έγινε με μια πλειάδα αξιόλογων ποδοσφαιριστών. Όπως ήταν και ο Ζέκα. Ο Μακέντα, για παράδειγμα, έσβησε το τελευταίο διάστημα γιατί δεν βοηθιέται. Είναι καλός ο Μακέντα, αλλά αν είχε τον Καρέλη στο πλευρό του, που είναι πιο νταής και αγωνιστής, θα έβαζε αρκετά γκολ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα "σκάσει" από ζήλια ο Φορτούνης! Ούτε Σισέ, ούτε Κούτρης - Αυτόν θέλει από Ολυμπιακό η Μίλαν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags